Τρόποι Αποστολής

Για όλες τις περιοχές της Ελλάδος, τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια η την επόμενη εργάσιμη μέρα με παράδοση στο χώρο σας από εταιρία ταχυμεταφορών. Το κόστος αποστολής μαζί με την αντικαταβολή ανέρχεται στα 5,00€ έως 2κιλα και 3,00€ επιπλέων το κάθε κιλό.
Ο χρόνος παράδοσης είναι η επόμενη μέρα εκτός απρόοπτου.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές 2-3 εργάσιμες ημέρες και επιπλέων επιβάρυνση 3,80€


Με τα ΕΛΤΑ
Το κόστος αποστολής μαζί με την αντικαταβολή ανέρχεται στα 5€. Ο χρόνος παράδοσης είναι στις 3-5 εργάσιμες ημέρες και για τις δυσπρόσιτες περιοχές 5-7 εργάσιμες.


Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 80 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν. (δεν ισχύει όταν πρόκειται για προσφορές, η όταν το βάρος τους ξεπερνάει τα 2 κιλά).

ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών, αφού πρώτα γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) Το κόστος αποστολής ανέρχεται περίπου σε 3,50-5,00€ Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για τις δυσπρόσιτες περιοχές 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε ενημέρωση από την εταιρία ταχυμεταφορών, για την πορεία του δέματός σας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής.