Τρόποι Αποστολής

Για όλες τις περιοχές της Ελλάδος, τα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια η την επόμενη εργάσιμη μέρα με τη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε, ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Οι μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι: Γενική Ταχυδρομική, HAC, ΕΛΤΑ και Πρακτορεία Μεταφορών.
 
Με τα ΕΛΤΑ
Το κόστος αποστολής μαζί με την αντικαταβολή ανέρχεται στα 4€. Ο χρόνος παράδοσης είναι στις 3-5 εργάσιμες ημέρες και για τις δυσπρόσιτες περιοχές 5-7 εργάσιμες.                  
 
Με Courier
Με την Γενική Ταχυδρομική το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5€ μέχρι τα 2κιλά και 1,50€ επιπλέων για κάθε κιλό. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται και η αντικαταβολή. Ο χρόνος παράδοσης είναι την επόμενη εργάσιμη μέρα (εκτός απρόοπτου). Για τις δυσπρόσιτες περιοχές 2-3 εργάσιμες ημέρες και επιπλέων επιβάρυνση 3€.
Με την HAC το κόστος αποστολής είναι 4€ μέχρι τα τρία κιλά και από τρία κιλά και πάνω η χρέωση είναι 1,50€ το κιλό. Η αντικαταβολή έχει επιπλέων χρέωση 3€ .
 
Με Πρακτορείο Μεταφορών
Για την αποστολή προϊόντων μεγάλου βάρους συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών, κάνοντας πρώτα την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής.
Το κόστος αποστολής  ανέρχεται στα 3,50 - 5€. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες και για τις δυσπρόσιτες περιοχές 2 - 4 εργάσιμες ημέρες.
   
 
*Για αγορές προϊόντων άνω των 80€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.